CENTRUL DE PREGATIRE SI PERFECTIONARE DIN DOMENIUL TRANSPORTURILOR RUTIERE
Tel. 0760 66 16 71
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Asigurăm întocmirea dosarului pentru examen și pentru obținerea / eliberarea atestatului de la Agenția Rutieră Română ( ARR ).

Centrul de pregătire şi perfecţionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere “TUDO” asigură pregătirea în vederea obtinerii certificatelor de formare profesionala . Asiguram materialul didactic , iar cursurile se desfasoara la etajul III , la sediul TUDO. 

Examenele se susțin periodic/lunar, în localitatea Timisoara, la sala de examinare pusă la dispoziție de către Autoritatea Rutieră Română ( Str. Aries, nr.19, Timisoara - Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis) .
Examenele se susțin în funcţie de datele stabilite de către Autoritatea Rutieră Română - A.R.R. Ora la care va avea loc examenul va fi comunicată în ziua de vineri, dinaintea examenului, cursanţilor care au îndeplinit toate condiţiile pentru a participa la examen.


IMPORTANT : Toţi candidaţii care participă la examen trebuie să deţină asupra lor cartea de identitate, permisul de conducere şi atestat (după caz), chitanță de 67 lei pentru fiecare probă de examen, platita la posta prin mandat postal , in contul ARR Timis.

 

Please publish modules in offcanvas position.

developed by Intercloud

   Revista presei - Roportal